LeefEnergieBewust
samen op weg naar verduurzaming
Rente vanaf
5,00%

LeefEnergieBewust

Met Build willen wij een positieve impact maken, door het aanbod middenhuurwoningen te verbeteren en verduurzaming van de huurwoningmarkt te stimuleren. We zijn groot voorstander van de energietransitie van fossiele energiebronnen naar duurzame, schonere energie. In 2050 wil Nederland volledig energieneutraal zijn en om daar te komen is het nu tijd om te verduurzamen. In dit proces is ook een rol weggelegd voor Build en voor vastgoedinvesteerders. Build wil vastgoedinvesteerders helpen om duurzaamheidsoplossingen in kaart te brengen en verduurzamingsmaatregelen door te voeren. Daarom werken wij samen met LeefEnergieBewust.

Energietransitie toegankelijk en bereikbaar voor iedereen

LeefEnergieBewust heeft een duidelijke missie: verduurzaming toegankelijk en bereikbaar maken voor iedereen. In de jungle van verduurzamingsmogelijkheden is het soms lastig om te bepalen waar te beginnen en welke oplossingen prioriteit moeten krijgen. Welke investeringen leveren iets op? En krijgen we alles zo snel mogelijk geregeld?

LeefEnergieBewust ontzorgt in het volledige verduurzamingstraject, van inventarisatie tot uitvoering. Ze leveren een advies op maat, met duidelijk stappenplan en kunnen bovendien hulp bieden bij de implementatie van het advies. LeefEnergieBewust werkt samen met verschillende aangesloten partners, met een bewezen track record op het gebied van de uitvoering van duurzaamheidsoplossingen.

Wat voorbeelden op een rij
Dat klinkt leuk, maar wat houdt die ondersteuning bij verduurzaming dan precies in? We zetten wat voorbeelden op een rij:

  1. Het opnemen van de energieprestaties van vastgoedportefeuilles aan de hand van de drie energieprestatie-indicatoren volgens NPA 8800.
  2. Het opstellen van een adviesrapport met een energielabel en energiebesparende adviezen.
  3. Waar gewenst de implementatie of uitvoering van de geadviseerde energiebesparende maatregelen door de aangesloten partnerbedrijven.
  4. Ondersteuning bij het aanvragen van eventuele subsidies.
  5. Het upgraden van energielabels na uitvoering van energiebesparende maatregelen.

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij één of meerdere punten? Of staat wat u zoekt hier juist niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten over duurzaamheidsoplossingen?

Wilt u meer weten over LeefEnergieBewust? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden en prijzen voor uw situatie? Neem dan contact op met één van onze relatiemanagers:

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.